İş

Dijitalleşmenin son halkasına öğrenci yurtları eklendi

Teknoloji çağında doğan ve dijital yerliler olarak tanımlanan Z kuşağı artık tüketici konumunda konumlanırken, yeni neslin barınma ihtiyacını daha iyi koşullarda karşılamak isteyen öğrenci yurtları, dijital dönüşüm süreçlerine ve yapay zekaya hız verdi. entegrasyonlar. Yurt yönetimi yazılım şirketi ise dijitalleşmenin yurt yöneticilerinin hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmesinin önünü açtığına dikkat çekti.

Dijital dönüşüm hızla yayılırken öğrenci yurtları zincirin son halkasına eklendi. Birçok yurt yöneticisi teknolojinin maliyet, bilgi güvenliği, verimlilik, hız ve sürdürülebilirlik avantajlarından yararlanmak için dijitalleşmeye başladı. Öyle ki dijitalleşen yurtlar, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını konforlu deneyimlere dönüştürüyor. Türkiye, İngiltere, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada, Güney Afrika ve Hindistan’da faaliyet gösteren yurt yönetim yazılımı Livinsoft’ta İş ve Projeler Direktörü Berhan Akbulut, bulut tabanlı yazılımlar sayesinde yurt yönetici ve çalışanlarının işlerini yönetebildiklerini söyledi. zaman ve mekan fark etmeksizin 7/24 işler. fırsatı olduğunu vurguladı.

Akbulut, dijitalleşen yurtların kayıt, ödeme, duyuru ve izin gibi işlemleri dijital ortamda gerçekleştirerek hem zamandan hem de paradan tasarruf ettiğini belirterek, “Bulut tabanlı yazılımımız ile yurt yöneticileri ödeme takibi, izin yönetimi, oda tahsisi çevrimiçi. Öğrenciler, odalarıyla ilgili teknik veya idari bir konuyu işletmeye kolayca bildirebilirler. Taleplerini anında takip edebiliyor.”
Verileri veri parkında saklarlar

Dijitalleşmenin veri ve belge güvenliği açısından da değerli olduğunu vurgulayan Akbulut, “Yurtlar zaman zaman kağıt üzerinde tuttukları verileri kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabiliyor. Bu noktada sunduğumuz bulut tabanlı yazılımlar sayesinde bu riski ortadan kaldırıyoruz. Verileri lisanslı veri parklarında periyodik olarak yedekleyerek ve üst düzey şifreleme sistemi kullanarak saklıyoruz. Böylece verileri korumak için donanım ya da güvenlik yazılımı gibi ek masraflar yaratacak çözümlere yönelmeye gerek kalmıyor.”

Yurt yönetim yazılımı ile verimliliği artırır

Yazılımlarının öğrenciler ile yurt yöneticileri arasında anlık iletişim sağladığını belirten Akbulut, “Yurt yöneticileri dijital ortamda işlemlerini daha hızlı ve hatasız bir şekilde tamamlayabiliyor. Bu da hem şirketin hem de yurt sakinlerinin memnuniyetini artırmaktadır. Özel mobil uygulama sayesinde, yazılımımızı kullanan her yurt öğrencilerine ödeme takibi, arıza bildirimi ve takibi, evrak yükleme, randevu oluşturma, duyurulardan bildirim alma, anket cevaplama, kargo takibi, yurda mesaj gönderme gibi seçenekler sunabilmektedir. WhatsApp aracılığıyla.

Kağıt israfını azaltır

Akbulut, dijitalleşmenin sürdürülebilirlik açısından da değerli olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Yurthane, kağıt tüketiminin fazla olduğu iş türlerinin başında geliyor. Ancak kağıt tüketimi maliyetinin yanı sıra çevreye de önemli zararlar vermektedir. Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı’nın (UNCTAD) raporuna göre, kağıtsız ticaret uygulamaları küresel karbon emisyonlarını %26 oranında azaltabilir. Livinsoft olarak yurt işletmelerinin kağıt kullanımlarını en aza indirmelerine yardımcı oluyoruz. Bu sayede hem çevreyi koruyoruz hem de yöneticilerin bütçelerinden tasarruf ediyoruz.

habermustafakemalpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu